När jag fick reda på att jag väntade bebis2!
Hej allihop! Längesedan jag uppdaterade nu!
Sen jag bloggade sist har jag fått reda på att min lilla bebisalvin ska bli storebror!!! Herregud, det var nog min första tanke för 7 veckor sedan! 

Jag satt härhemma i min ofärdigställda lägenhet i Bjuv, helt ovetande. Alvin var fortfarande vaken och jag fick bara världens skummaste känsla. Precis som när jag väntade Alvin. Så väl var hade jag test hemma, det var ganska sent. Precis innan 20 på kvällen. 

Så jag tog testet, svaaaagt positivt visade det. Gjorde ett till direkt efter. Grät och visste inte vad jag skulle göra. Positivt! Hela världen kändes som hoppande mellan rosa moln och brinnande lava! Smsade Rasmus. Var knäpptyst, han svarade knappt. När han väl svarade var han glad, superglad. Men jag velade. Visste inte vad jag ville faktiskt. Smsade mamma också. Hennes reaktion var bara: tänk på vad som är bäst för dig och Alvin. Funderade många gånger! 

Fick ett ul på måndagen efter. Där var en knodd, ett litet litet knyte i v 5! 
Men eftersom jag har endometrios ville dom att jag gick på ett ul till i v 8. 
Han började babbla om boka tid till abort om det var det jag ville! Då slog det mig! Detta kanske är min sista chans till syskon! Aldrig att jag väljer en abort! Det hade ärrat oss för livet! Så då bestämde jag mig för att detta var ödet!

Pappa väntade jag med att berätta för, berättade faktiskt för honom förra veckan. Noll respons. Inte hört ett ord sen dess faktiskt. Tråkigt men ganska väntat. Så jag väntar bara ut det faktiskt. 

Så nu ska Alvin bli storebror i augusti och jag är så lycklig! 


Ida Nilsson

Så himla mysigt! När är du beräknad? Jag är beräknad 10 april :)

Svar: Jag har förlorat mitt barn i magen, h*n dog i magen och låg kvar i 6 veckor. Så i fredags natt kom h*n ut på sjukhuset...
Miranda Jörgensen

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress