Totalt sömnlös

Här ligger jag i mörkret med musik på! Jag kan verkligen inte sova, mår så otroligt illa! Jäkla skit!
Ja det är iallafall inte en magsjuka utan beror förmodligen på all stress jag har nu 😕
Hate it!!Skrattretande

Det är riktigt skrattretande när människor som inte ens gillar mig följer min blogg. Du vill inte ha med mig att göra, vill inte höra av mig och vill inte veta av mitt liv men ändå ska du läsa min blogg! Bra där! 😉

Nej det är bara så fruktansvärt pinsamt, jag vill inte ha dig i mitt liv, jag har plockat bort dig för jag inte anser att du tillför något positivit i mitt liv ändå👊
Men känner du att mitt liv är så intressant kan jag bara skratta åt dig 😂Meningslöst mycket!

Jag har så meningslöst mycket att göra! Kroppen skriker efter lugn och ro, men nej kära kropp! Du får helt enkelt stå ut!
På schemat kommande vecka är där enkelpass jobb, dubbelpass jobb, körskola, avslut på Alvins dagis och flytt! Herregud vad det är mycket nu!!

Kom nyss hem från helgens jobb och fortsätter packningen här hemma! 
Välkommen till Sveriges värsta kaos skrek lägenheten när jag kom hem🙌
Jag vill inte meeer👊

Annars flyter allt på som det ska, men Balli får vara mycket hos sin pappa nu! Tusen saker att göra och det uppskattar inte minibus tyvärr! 👎

Mellan mig och ralleballe går allt prima och jag kan ärligt säga att jag aldrig varit såhär kär! Han lyser verkligen upp allt som är jobbigt! Han fattar och lyssnar. Tack för jag fått in denna mannen i vårt liv👌

Min fina! 😘
Mitt vackra barn!

Efter du har varit hos din pappa dessa dagarna var saknade oändlig! Att få ha dig i mina armar igen var helt obeskrivligt!!!😘


Måla, packa och städa! Let's do this!

Snart blir det flytt för mig och mini! Sluter av denna månaden går flyttlasset tillbaka till min hemkommun! Äntligen säger jag bara! 
Att få en nystart utanför denna skitkommun kommer bli så bra!!!

Men nu ska det packas, målas köksbord och städas! Sen kan vi äntligen få slappna av! ❤️Att vara ensamstående

Jag vill berätta om livet jag lever. Många tror det är en dans på rosor och att allt är som det skrivs på nätet. Men så är inte verkligheten 2014 som ung ensamstående mamma.
Att få vara mamma till min lilla Balli är det bästa som finns! Men vissa dagar i veckan vill jag lägga mig och dö! 
Inte för Alvin utan för det kan vara så helvetes jobbigt att vara vuxen, att få ta massvis med beslut man bara vill slippa! 

Vissa dagar vill jag inte vara något annat är en vanlig 20 åring, det är dom dagarna jag är extra tacksam att jag har min fina Rasmus och min mamma! 
Att få stöttning och få höra : allt löser sig, det är bara tillfälligt! De små orden är helt jävla otroliga! 

När man är ung och har ett barn är det inte lätt att få ekonomin att gå runt! Att jag kommer ha en hyra på nästan 7000 sen alla förbannande helvetes räkningar ut över det får mig att spy! Jag jobbar 25 timmar per helg nu för att täcka dessa utgifter just nu! 
Helgmys med min son har inte existerat i min värld sen han var under året

De dagar i veckan han är hos sin pappa vill jag gå sönder. Hela min värld rasar! Första dagen kan det vara ganska skönt, då kan jag gräva ner mig i sängen och bara ligga där och tänka, gråta och tänka lite till. Men när vi är inne på andra dagen dör jag av saknad! 

Sen har jag körskolan ovan på detta! Att få mitt körkort komma underlätta vår vardag så jäkla mycket! I dags läget går jag med min tvååring i vagnen till affären och storhandlar. Vilket resulterar i minst 5 kassar att bära upp till lägenheten sen upp på tredje våningen, med en kille som vägrar gå själv! Styrketräning? Ja kalla det vad ni vill! Men när man väl kommit upp ska man laga mat! Med lilleman på ryggen i sjal! För inte ska man vara själv! 
Älskade hatade mammaliv

Tacka gudarna att jag gör allt för mitt barn och att han är den personen som betyder mest i mitt liv! Alla dessa små kramar och pussar av denna lilla människa får hela världen att se ut som frid! Jag älskar dig Alvin, hur tufft vi än har det! Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!