yes
åh en sålänge ser allt bra ut med min fina mormor! hon kan inte riktigt kolla än men det är ju bara för hon är så himla yr fortfarande. sen kan hon ju givetvis inte resa sig än men huvudsaken är att hon mår bra! åh äntligen har klumprn i halsen släppt!!! på operationsdagen var Alvin till stor hjälp för.mig. han fick mig att tänka på annat. han är ju aå glad alltid. så liten och har inte en aning om något. vackra barn, är så glad att jag har dig.

igår va vi på rusta och införskaffade oss en vit julgran! finfint!!!:D kunde inte vänta med att sätta upp den och tur va väl det för alleballe älskar den. alla lamor och sånt!!:D

nu ska vi iallafall ut på promenad! helmys

Call of duty - Black Ops 2
Dåligt med ideer till din någon i din familj eller släkt när det gäller julklappar? Nu har jag värsta ideen till dig! ;) Call of duty- Black Ops 2 kanske är något som någon du känner skulle uppskatta? Jag är inte själv direkt intresserad av dessa spel men vet måånga andra som skulle uppskatta ett sådant spel i julklapp! Det är ju faktiskt inte så värts dyrt heller! Du kan tillexempel köpa den på elgiganten för 399! Som många kanske vet är det 18 års gräns eftersom innehållet är vad det är! Jag själv hade inte satt 18 års gräns om jag hade fått bestämma ;) Det är även ett online spel! 
 

Bästa julklappen = Call of duty: Black Ops 2