Gravid med Alvin 2012
Fick en fråga på ask precis om hur jag gjorde när jag var gravid med Alvin. 
Jag fick reda på att jag väntade Alvin i februari 2012. Jag var då i v 7. Jag grät av rädsla, jag var 17 år gammal. Ingen färdig utbildning, ingen egen lgh, hade varit tillsammans med steff i ca 3 månader eller något när jag blev gravid.

Jag var ärligt talat livrädd, inte för att jag betvivlade att jag klarade av ett barn, utan för jag inte visste hur jag skulle berätta eller lösa allt!!
Jag berättade för mamma samma dag, hon fick mig att tänka på vad som faktiskt var bäst. Då började tankarna gå åt att behålla. Men inte förrän ultraljudet som fastställde vilken vecka jag var i var jag 100% säker. 

Efter det började jag berätta för pappa ect, han tog det inte superbra. Men samtidigt har min pappa aldrig sätt saker jag gör som positivt, oavsett vad det är. Så det viftade jag mest bort.

Steffs föräldrar tog det helt ok, inte så mycket respons kan jag tycka. 
Sen skulle man berätta för alla klasskompisar ect. Jag skrev faktiskt bara: "bebis<3" på Facebook. Var lättare att hantera alla frågor, negativa kommentarer ect där.

Sen började lägenhets sökandet, jag hade hyfsat lätt att få lgh eftersom jag fyllt 18, hade inga skulder, en inkomst (mammapenningen) sen mamma som borgenär. Så tog väl 2 månader att få. Så vi flyttade till en etta i Åstorp i juli månad och Alvin var beräknad i september. Sen flyttade vi till Perstorp när Alvin var 7 månader. Sen gick jag tillbaks till gymnasiet när han var 11 månader och tog sista året. Började även jobba samtidigt,deltid.
Undrar ni något mer får ni fråga :) 
När jag fick reda på att jag väntade bebis2!
Hej allihop! Längesedan jag uppdaterade nu!
Sen jag bloggade sist har jag fått reda på att min lilla bebisalvin ska bli storebror!!! Herregud, det var nog min första tanke för 7 veckor sedan! 

Jag satt härhemma i min ofärdigställda lägenhet i Bjuv, helt ovetande. Alvin var fortfarande vaken och jag fick bara världens skummaste känsla. Precis som när jag väntade Alvin. Så väl var hade jag test hemma, det var ganska sent. Precis innan 20 på kvällen. 

Så jag tog testet, svaaaagt positivt visade det. Gjorde ett till direkt efter. Grät och visste inte vad jag skulle göra. Positivt! Hela världen kändes som hoppande mellan rosa moln och brinnande lava! Smsade Rasmus. Var knäpptyst, han svarade knappt. När han väl svarade var han glad, superglad. Men jag velade. Visste inte vad jag ville faktiskt. Smsade mamma också. Hennes reaktion var bara: tänk på vad som är bäst för dig och Alvin. Funderade många gånger! 

Fick ett ul på måndagen efter. Där var en knodd, ett litet litet knyte i v 5! 
Men eftersom jag har endometrios ville dom att jag gick på ett ul till i v 8. 
Han började babbla om boka tid till abort om det var det jag ville! Då slog det mig! Detta kanske är min sista chans till syskon! Aldrig att jag väljer en abort! Det hade ärrat oss för livet! Så då bestämde jag mig för att detta var ödet!

Pappa väntade jag med att berätta för, berättade faktiskt för honom förra veckan. Noll respons. Inte hört ett ord sen dess faktiskt. Tråkigt men ganska väntat. Så jag väntar bara ut det faktiskt. 

Så nu ska Alvin bli storebror i augusti och jag är så lycklig!