yeey
vaknade upp hos bästavännen idag igen! underbart!

igår efter jobb åkte jag hit och efter någon timme fick jag sånt jävla godis sug, så klockan 23 igår cyklade jag och hans syster till statoil i Bjuv. kill me var min tanken när vi kommit halvvägs! ;)

men det var totalt värt det, fan vad gott det var!
idag ska jag åka till till Bjuv igen innan jobb, menndet blir bussen denna gången. ska träffa Jenny och hennes fotbollsliga till familj ;)
sen återigen bär det av mot jobb haha!

inatt sover jag antingen i Bjuv eller Billesholm, onödligt att åka hela vägen till Perstorp när jag ska till Bjuv imorgonbitti igen. Ska upp till Bjuvsbostäder och välja nya tapeter ect till nya lägenheten imorgon! :D
det allra bästa
sen jag bloggade sist har det hänt så fruktansvärt mycket. jag har bytt jobb, börjat på körskolan och lyckats bli kär.

jag och Alvin flyttar även om 1 månad, tillbaks till Bjuv. kunde inte blivit bättre. en stor 3a på 90 kvm total renoverad! in love delux!

ja jag mitt dumma nöt blev kär i ett ex, fattar inte ens hur min hjärna fungerade den perioden. ex är ex av en anledning.
men men nu har jag provat det också!
så det är förflutet igen haha!

att leva ensam är så helvetes skönt! med min fina pärla går allt som på moln! jag har min bästavän och min son. mer än så behöver faktiskt inte jag just nu.

Rasmus är verkligen min allra bästavän, med honom känns det tryggt! alvin trivs och allt flyter på. folk hatar detta, att jag umgås med honom dagligen, men ärligt så bryr jag mig inte. folk har haft sin talan i mitt liv alldeles förlänge. nu är det vår tur att amå bra!