fotomodell
igår var jag i skolan som vanligt, efter skolan gick jag och amanda ner i stan och kollade lite affärer! 
 
Jävla ap telenor säger jag bara, jag lämnade in min lur på laagning i tisdags, fick då en lånetelefon sålänge.. JO men tjena, skiten funkar inte ens..
Gick tillbaks dit med amanda igår och lämande den jävla lånetelefonen, bad om en ny givetvis! Eftersom jag står och betalar för abonnemang + telefon har jag rätt till en lånetelefon. Men nej dom hade ingen och man kunde inte låna på någon annan telennorbutik! Jävla apjävlar! 
Tänk om något skulle hända min alle när jag inte är hemma...
 
Sen gick vi även till affären Tiger och Clas Ohlsson. Letade såpbubblor till alleman! Hittade det inne på Clas Ohlsson som tur va! :D
Inne på Tiger hittade jag saker till Jims grav, den blev ju vandaliserad för någon dag sen! Åhhh varför i helvete gör man så?!?!
 
Efter vi varit i stan stack amanda hem och jag åkte till ramlösa och mötte upp alleman och steffen! Alvin skulle ju modella! Åh min fina kille, han blir ju 1 år på lördag så körde en 1års fotografering :D
 
 
Ja idag är jag faktiskt hemma från skolan, har sån jävla migrän.. Men måste ändå upp på benen om ett litet tag! Ska ju förbereda allt för minis födelsedag imorgon!
Åh min fina bebiskille <3
 
Tänk att den 7/9 kl 02.25 var det 1 år sen denna bilden togs! :')
 
jobb, bråk och helt sjukt
ja som rubriken lyder. igår var jag på jobb, somvanligt då asså..
innan jag åkte till jobb var jag på bjuvskalaset. riktigt lökigt namn. men det får man väl leva med! ;)

när jag kom till jobb visste jag redan att jag skulle få jobba över. vi hade ett band som spelade igår. så där var mycket folk :)
många trevliga människor!
några fick förmycket att dricka. så vi i personalen tog insiativet att ringa taxi så dom kom säkert hem.
när vi skulle vara snälla och hjälpa dom ut fick en av dom frispel...
han började skrika och gapa på oss. fäktas mot oss och sparkade mig på benet..
ja det får man väl ta när man jobbar inom det yrket tänkte jag..

en annan tjej ville gå ut och kolla så allt var lungt. då ger han henne en riktig box rakt i huvudet så hon trillar baklänges. det spg verkligen ut som ett fällande träd...

jag sprang dit snabbt som fan. ser att hon spräckt huvudet och hur blodet forsar! alla var i chock men jag jobbade på snabbt. skrek som en galning att någon måste ringa ambulans!!! tillsist kopplade en tjej och hjälpte mig! jag vände över henne i sidoläge så hon fick fria luftvägar, höll henned huvud och täckte för hålet med papper. en kille hjälpe mig att öppna hennes mun så blodet kom ut.

har aldrig varit så snabb på att agera.. men jag tackar denna andra tjej för att jävla bra sammarbete och att hon kom in till sjukhus vid medvetande tillstånd och även att hennes minne var bra!!

fina människa hoppas det går bra för dih nu♥
måste tillägga att jag pratat med denna kvinna varje dag jag jobbat och att hon är hur underbar som helst!