here we go again! ;)
nehepp nu blev jag lite dålig på att uppdatera igen! blä för min dåliga blogguppdatering! ;) jaja nu ska vi iväg på dop iallafall till mina småsystrar! hyrde in fototgraf som dopgåva men hon har blivit matförgiftad! det var just snyggt.. hoppas hon blir bra snart så får bebisarna bus en vanlig modell fotografering istället när hon är frisk.
lillebror isaac sov hos oss inatt för det skulme bli smidigt att ta sig idag. ganska långt att åka med tåg/buss. tar ca 2 timmar...
efter dopet aka vi bege oss en runda till torparedagarna i åstorp om det inte böir försent. är en marknad för er som inte vet :)

vet inte om jag skrivit detta innan men alle bus har tagit 2 steg HELT själv förra veckan. dukigt gosse. sen sa han även TITTA på midsommardagen. ååh stolt mamma som älskar sin bebis!!! :D

har även fått dagisplats på hattstugans förskola till den 28/8! så han får faktiskt börja innan han fyller 1!!! lycklig att allt flyter på! :D


extremt..
Haft så extremt mycket att tänka på, ingen lust att blogga. Så hoppas ni haft förståelse för det. Men nu ska jag försöka uppdatera lite mer iallafall. 
Ja somsagt har vi haft en del motgångar, några personliga och även lite annat. Ja jag kommer förmodligen gå ut med mer om det längre fram när jag berarbetat lite. 
Men iallafall, under denna perioden som jag varit borta har Alvin växt jättemycket. Han står upp helt själv utan stöd kortare stunder. Sen tog han även två steg i början av veckan! Lilla liten!!
Ja Sen har tyvärr Steffen förlorat jobbet, ännu en motgång! SUCK! 
Sen har vi haft tjafs med våra hel*etes grannar. Usch dom ogillas starkt. Visar noll respekt för sina medmänniskor! Klampar och kastar bollar i golvet kl 01.00 på natten. 
Tur att det bara är dom som är idi*ter här i huset ;) 
Äh nu skriver jag om lite possitivt istället  ;D
Vi var och firade midsommar hos mammas och Fredriks kompisar. Jocke och Nathali heter dom! var mycket trevligt! Givevis fick Alvin midsommar mat! ;) Han käkade kokta mini köttbullar, skalade nypotatis och gräddfil. Sen åt han jordgubbar med grädde efter! Mums tyckte han! ;D
I lördags var vi på kalas hos min låsas kusin! Lucas heter han. Var mycket trevligt iallafall! Sen efter det gick vi hem till en barndomsvän och hans flickvän som blev förändrar i Torsdag! Så underbar bebis!! :') Hon heter Hailey! Så fruktansvärt söt! 
Men nu ska jag mysa med min stora prins sen ska vi sova! 
Slänger in lite bilder på vad som hänt undertiden jag haft bloggtorka! ;D
 
 
 
före-efter
lovade ju en före/efterbild på min nya vagn. är så jäkla nöjd!!! :D
före!
efter!