ångest
ja jag har fan ångest gånger 100! jag köpte ju en ny barnvagn för någon vecka sen. nu ska jag sälja den och köpa en ny. jag vill ha en Emmaljunga Scootee S nu. men sen har vi ju nackdelen. jag har ju fortfarande Alvin vänd mot mig! åh vilket jävla ilandsproblem!!! hahah bara jag som har sån jävla beslutångest?! tror iallafall att jag hittat köpare tiöl min brio! ;)


handlat ;)
Åh nu börjar snart min lilleman på dagis!!! Bara 1 månad och 20 dagar kvar! Kommer kännas så konstigt att inte vara med honom hela dagarna. Men det är ju för en bra anledning. Jag ska börja skolan och få min utbildning! Jag förstår mig inte på folk som skaffar barn tidigt och sen skiter i att göra klart skolan. Man äventyrar ju hela barnets framtid! Jag längtar verkligen efter att få komma tillbaks. Men samtidigt så kommer det kännas helt konstigt att inte gå med alla mina kompisar eftersom dom tog studenten nu i somras! 
 
När vi var och hälsade på Steffens syster gick vi inom Triangeln och handlade till att Alvin ska börja dagis! Köpte nya stövlar och dagis skor! Min mamma skrattade åt mig när jag berättade att han ska ha dagis skor haha! Men seriöst det är ju alla dessa jävla bakterier och allt smuts! Sen ska vi även bygga på vår ''dagisgaderob''! Piii för basilusker! 
Har även handlat dagismössa och vantar! Stora lillaliten sluta nu och väx!
 
Ja idag ska vi iväg på middag hemma och några kompisar. Ska bli jättekul då det var längesedan sist! Vi ska grilla hamburgare och så! Mysigt! Men innan dess ska vi hinna tvätta och alla annat skit man måste göra i ett hushåll ;) Måste man så måste man! 
 
matvanor på miniman!
någon av mina läsare ville veta hur Alvins matvanor ser ut nu! :) Alltid roligt att kunna hjälpa folk! Blir mycket mer liv i bloggen när folk kommenterar och ger åsikter :)

frukost någon gång mellan 07.00 och 09.00; gröt med färsk frukt i
fika ungefär vid 10.00/10.30: frukt eller yoggi.
lunch 11.30: då blir det hemmalagat (olika varjedag)
fika 15.00: frukt/kräm/yoggi
kvällsmat 17.30: hemmalagat (som vi äter)
sista målet: havrevälling

sen sover vår buskille hela natten, mätt och belåten :)
skriv om det var något som fattades :)