skratta eller gråta?

idag hade jag som vanligt en mysförmiddag med min prins! Steffen var och jobbade på förmiddagen som han alltid gör på lördagar. Jag behövde gå ner till Ica efter Alvin ätit frukost.

Handlar allt som behövdes ha hem + hämtar ut paket.
kollar klockan lite snabbt och ser att tiden tickat på rätt bra haha!
Alvin skulle ha mat efter ca 30-40 min igen. väljer då att köpa en mat till honom så slipper vi stressa och kan fortsätta njuta av vår mysdag!

när jag kommer ner vid barnsakerna står där en personal från ica och någon hon kände. dom stod och verkligen diskriminerande unga mammor. drog alla öven en kam. tydligen gick alla unga mammor med mobilen i handen och ciggen i andra...
sen var det helt åt helvete att låta barn leva på burkmat för barn...
hur kan man säga så när där står en ung mamma med sitt lilla barn!?
orkade inte ens påpeka det då jag ville fortsätta vara positiv och ha mysigt med alvin.
så jag tog alvins burkmat skrattade och gick!

halloj oturen!

igår hade jag världens otur! kom som vanligt till praktiken kl 08.00. min apu lärare kom kl 09.00 och skulle ha ett snabbt möte med mig. bara kolla så allt gick bra och lägga upp nytt schema för veckan jag missde.
jon ticker vid typ 10. få går jag in för att fortsätta arbeta. skulle hålla på med blomkål. jo men tjena bengt. det gick ju galant! ;) eller inte..
skar mig och fick upp till sjukan och sy 3 stygn..
just kill me. det gör så jävla ont!
bedövningen hjälpte inte heller så fick sy utan...så trött på detta

jag är så trött på detta jävla skitsnack!
Steffens brors fru la ut en status på facebook om att hennes som spottat på henne. hon ville ha tips om vad man kunde göra åt det. några pantade idioter skrev att hon skulle spotta tillbaks, vilket hon gjorde. detta skrev hon själv ut så inget påstående.
steffen gjorde en orosanmälan på dom eftersom det är inte ett normalt beteende.
då bröt även hans pappa kontakten med oss. han klargjorde att han inte heller ville ha kontakt med mig och alvin.

nu sitter dessa personerna och snackar om att det är kag som anmält och att vi bara hittar på...
herregud

min sjuka bebis

fy fan säger jag bara. nrj man ska inte svära...
men just nu har vi ett helvete med alvins sjukdommar.
han har föekylningsastma som inte är att leka med.. i måndags åkte vi in akut med lilleman och blev inlagda till tisdag. fick ny astmaplan och så. kommer även gå på kontroller några gånger om året.
sen fick vi inte ha honom på dagis denna veckan. så jag har varit hemma med honom. blir förmodligen att ta igen allt jag missat på praktiken på lovet... åh det var ju den veckan jag ocj bus skulle hitta på en massa kul.
inte nog med det. idag vaknade han med nästan 40 graders feber. så om andningen påverkas nu igen måste vi in igen. håller tummarna på att natten ska vara lugn!!!hur orkar jag egentligen...

jadu den frågan ställer jag mig varje morgon klockan 6. speciellt på fredagar. då vaknar jag klockan 6 och hemma senast halv 3. herregud det är många timmar tänker ni. ja det är ju det, men jag tänker inte bli någon misslyckad förebild för mitt barn. jag tjänar mina egna pengar och hänger inte upp mig på systemet!

ni har kanske förståelse för varför jag inte bloggar spec mycket. jag pluggar, jobbar med partylite och jobbar som servitris. sen vill jag även hinna umgås med min fina familj också!

men har iallafall bestämt mig för att när jag tagit studenten ska jag hoppa på skolan igen ;) jag vill inte jobba som kock. jag vill jobba med sjuka barn eller hjälpa barn till världen! ja jag ser min framtid i fula vita sjukhus kläder med extremt snygga tofflor ;)
nej nu ska jag in och jobba! ;)1 åringen!♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!