Lördagskväll
Igår kom jag äntligen hem till Alvin! Det var helt fantastiskt! Finns det något finare än lyckan i ens barns ögon!?
Vi hade en toppen dag och bara gosade med varandra! Käkade pizza till kvällsmat och hade mellomys såklart! Första året Alvin uppskattade att kolla Melodifestivalen med mig!!
Givetvis plockades det fram saft, godis och chips. 

Rasmus åkte in till Williott! Saknade efter dom båda var hemsk. Men helt sanslöst vilken bra pappa han är! Fick två otroligt fina bilder på dom lite senare på kvällen när dom låg i känguru tillsammans! Det är när Williott ligger på Rasmus bröst, hud mot hud! 

Idag beger jag mig tillbaks till sjukhuset, både med lycka och sorg. Lycka över att få Williott nära, sorg över att Alvin och Rasmus inte är där! Men dom kommer säkerligen förbi i veckan och kramas med oss! 
Som jag upprepar gång på gång, två steg fram, ett steg bak.
Williott hade ju gått upp bra i vikt! Men gulsoten kom tillbaks, så nu är det solning som gäller igen 💚
Tiden här
Dagarna här går sakta, tycker man för stunden iallafall. Men för mig är det helt ofattbart att det var en vecka sen Williott kom till världen! En hel vecka sedan jag låg på operationsbordet med den bästa tänkbara sambon i hela världen! Det är sanslöst att jag redan varit mamma till två i en vecka. 
Samtidigt som jag vill frysa tiden vill jag att den ska gå snabbare så vi kan börja leva som en familj. 

Jag får många frågor om hur länge vi ska vara på neonatal. Det är det faktiskt ingen som vet. Allt beror ju såklart på hur det går här. Som sagt två steg fram, ett steg bak. Men det är minst 3 veckor till säger läkarna. Han ska ha kommit till graviditets vecka 35+0 innan vi ens tittar på det. Imorgon är vi i 32+0.
Men det kan vara allt från 3 veckor till månader. Så jag tar en dag i taget!

Igår kväll kom världens bästa chef och en underbar kollega igen. Dom överöser mig med paketer! Fick en pyjamas, ett set  kläder och strumpor av alla på jobb, sen en speldosa av mina 3 chefer, kläder till mig av dom som kom igår och mat!!! Maten var fantastisk, grillad kyckling och potatissallad. Sen godis, tidning, chips och Cola! Vilka underbara människor! Blir helt rörd❤️
Fredag
Idag är det fredag, en dag äldre blir han, min ministjärna. Imorgon blir han en vecka, tiden går långsamt men ändå är det ofattbart att han redan blir en vecka. 
Kan knappt föreställa mig att det var en vecka sedan jag låg skräckslagen på en brits utan att kunna känna mina ben! 
Men samtidigt fick jag den bästa lördagen någonsin, jag blev 2barnsmamma! 

Idag blir det en lugn dag med lilla Williott. Massvis med mys inne på hans rum. Har inget spec inplanerat så vi får se vad dagen har att bjuda på! 
Imorgon åker jag hem till Alvin igen och Rasmus åker till Williott! Så jag får en dag med lördagsmys med stora prinsen! 
Vi har bestämt oss för att gå till affären och handla mängder med lördagsgodis! 
Sen mysa framför en film hela kvällen och äta gott! Fantastiskt! 

Nu på morgonkvisten vägde dom bebis, han har börjat gå upp igen! Oj vilken lycka! I förrgår vägde han strax över 1400g och idag strax över 1500g! Lilla hjärtat vad jag blir stolt! Äntligen ett steg fram 💚