Fan i helvete säger jag bara!
Ja jo tjena! Jag trodde jag hade lite ont i halsen. Men i helvete heller. Nu har jag fått problem med bihålerna, frossa och feber! Men jag stod ut heeela dagen i skolan och ska göra det imorgon med! Har inte tid att vara hemma just nu, sen måste jag jobba i helgen!
Så typiskt att allt ska komma nu! Men det förvånar mig verkligen inte!
Så nu har jag varit inne på apoteket och köpt massa piller så skiten kan försvinna! Får kurera mig själv, för någon läkare är inte lönt att gå till...
 
ajajaj...
åh har så jävla ont i halsen! typiskt att allt sånt ska komma när man precis börjat skolan...

bara att in på apoteket och köpa halstabletter. får väl knapra det hela dagen. för till skolan måste jag!
sen började ju alle förskolan igår! åh vad han blivit stor. det hade gått superbra! svider i mammahjärtat att jag inte kan vara med och inskola... men det är väl något jag får ta antar jag..
idag ska dom dit kl 9-11 och imorgon ska han äta middag där själv och vila middag! sen hämtar steffen honom.
är så stolt över att steffen så gärna vill och engagerar sig så mycket!


bloggat dåligt i helgen
japp jag har varit kass på att hålla er uppdaterade. men har jobbat, sovit, umgåtts med familjen och träffat en tjejkompis.
kan bara bli mycket ibland.

nu sitter jag på tåget på g hem iallafall. skönt att sluta i lagom tid en dag. så det blir filmmys med läsk och osthjärtan med älskling när jag kommer hem. så skönt att koppla av!.

imorgon blir det skolan igen. ska försöna få tag på en av mina lärare så vi kan diskutera min studieplan. kommer inte läsa som alla andra jag går med eftersom jag är 1 år äldre.
men ska nog gå bra!

har saker upp över huvudet nu, men jag är en helgrym mamma som kan hålla många bollar i luften! ;)