inte så mycket
Det har inte hänt så värst mycket sen sist jag bloggade faktiskt!
Alvins brännskador syns nästan inte längre, han pillade av dom sista skorporna en vecka efter olyckan! Sen läkte det på fint eftersom vi var super noggranna att smörja honom!
Men som pricken över i:et har hans astma nu brutit ut helt totalt, så nu medicineras han var 3:dje timme... Stackars fisunge min!

Jag och Steff träffas endel nu och det känns faktiskt super bra! Så allt flyter på som det ska! Men ännu litar jag såklart inte på honom och väljer att inte låta honom komma förnära igen! Med det menar jag att han inte får komma så nära mig igen som han fått innan, att jag inte kan berätta allt för honom just nu. Jag är bara rädd att bli sårad igen!

Just nu har jag praktik och har haft i ca 1 vecka! Ska ha det ett par veckor till! Det känns så himla bra där, hoppas verkligen på att kunna få lite jobb där sen!
Jag har praktik i perstorp i ett kök på en restaurang! Funkar verkligen super!!

Vår nya lgh, vi har flyttat dit nu! Börjat komma iordning och mitt nya sovrum är vardagsrummet ;)
Men det gör inget, bara min fina kille får ett eget rum och kan sova gott!! :)

Men nu ska jag pysa i säng igen! Hade ju somnat på soffan och när jag vaknade kom jag på att jag lovat skriva ett inlägg till er ;) Så här sitter jag nästan halv 3 på natten och skriver ;)
Känns lite som när man pluggar inför prov eller skriver uppsatts haha!
Sovgott folket, godnatt! :D
 
Alvins Mormor

´Vill ha uppdateringar... vad händer i ditt o Alvins liv/vardag. Mer bilder på min goding efterlyses.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress