Gravid med Alvin 2012
Fick en fråga på ask precis om hur jag gjorde när jag var gravid med Alvin. 
Jag fick reda på att jag väntade Alvin i februari 2012. Jag var då i v 7. Jag grät av rädsla, jag var 17 år gammal. Ingen färdig utbildning, ingen egen lgh, hade varit tillsammans med steff i ca 3 månader eller något när jag blev gravid.

Jag var ärligt talat livrädd, inte för att jag betvivlade att jag klarade av ett barn, utan för jag inte visste hur jag skulle berätta eller lösa allt!!
Jag berättade för mamma samma dag, hon fick mig att tänka på vad som faktiskt var bäst. Då började tankarna gå åt att behålla. Men inte förrän ultraljudet som fastställde vilken vecka jag var i var jag 100% säker. 

Efter det började jag berätta för pappa ect, han tog det inte superbra. Men samtidigt har min pappa aldrig sätt saker jag gör som positivt, oavsett vad det är. Så det viftade jag mest bort.

Steffs föräldrar tog det helt ok, inte så mycket respons kan jag tycka. 
Sen skulle man berätta för alla klasskompisar ect. Jag skrev faktiskt bara: "bebis<3" på Facebook. Var lättare att hantera alla frågor, negativa kommentarer ect där.

Sen började lägenhets sökandet, jag hade hyfsat lätt att få lgh eftersom jag fyllt 18, hade inga skulder, en inkomst (mammapenningen) sen mamma som borgenär. Så tog väl 2 månader att få. Så vi flyttade till en etta i Åstorp i juli månad och Alvin var beräknad i september. Sen flyttade vi till Perstorp när Alvin var 7 månader. Sen gick jag tillbaks till gymnasiet när han var 11 månader och tog sista året. Började även jobba samtidigt,deltid.
Undrar ni något mer får ni fråga :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress