spöööken!
Nu vet jag inte vilka av mina läsare som tror på sånthär men vi har iallafall andar i vår lägenhet.. Det har verkligen inte varit roligt då det hänt saker på riktigt! Alvin har blivit upplyft och släppt i golvet,saker flyttas mm! 
Så idag hade vi två medium här uppe som berätatde om denna mannen som var här...Hon berättade att han var avensjuk på Steffen för han själv hade förlorat sin son i plötslig spädbarns död.. Riktigt obehagligt! Vi sa inget om vad som hänt men ändå berättade mediumet att han gillar att sitat på våra köksstolar? Och tro det eller ej, på morgonen är nästan alltid en stol utdragen så det pekar mot oss.. Usch allt hon berätatde stämde.. Så nu har vi gjort något hokospokos för att få ut dom! Så nu ska vi vänta minst 4 dagar och se om det förändras! Om det inte gör det så ska en annan komma hit. Men vi hoppas verkligen på att detta har blivit bra!  :)
Alexandra

Kan ni inte ta reda på vem denna man är?

Svar: vi vet vad han heter och på ett ungefär när han dog. Sen vet vi att han bott här i närheten och att han bott på en gård som barn
Miranda Jörgensen

Sanna

Va?! Vad menar du med att Alvin har blivit kastad i golvet? Har han skadat sig?

Svar: ja han blev lyft och släppt. Han skadade sig inte som tur är! Men usch vad obehagligt det var!
Miranda Jörgensen

Anonym

Hur fan kunde inte Alvin skada sig om han blev KASTAD ner på golvet!? Han hade kunnat dö eller tuppa av, nej det tror jag verkligen inte på för då skulle han varit skadad

Svar: Han fick givetvis ont! Men man behöver verkligen inte dö av det och skada behöver man inte heller bli! Barn har trillat ner från högre höjder utan att dö/skada sig? förklara det! Du får tro precis vad du vill! ;)
Miranda Jörgensen

Anonym

Om han blir KASTAD ner i golvet, seriöst se vad du skriver

Svar: har inte skrivit kastad?
Miranda Jörgensen

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress