ork..
Jag är på extremt dåligt humör och känner verkligen inte för att sätta mig och blogga. Så vi hoppar verkligen över det idag! Jag säger bara en sak; en lögn kommer fram förr eller senare!
Usch nej, mår inte alls bra!
Hejhej!
Anonym

Lögner kommer alltid fram dessvärre svider sanningen inte alltid det är värt.att förstöra allt trust me...det man inte vet.har man inte ont av.

Svar: Såsant men man ska samtidigt kunna lita på sina nära. För utan tillit finns inget..
Miranda Jörgensen

Anonym

Stämmer men ljuger dina nära kommer det troligtvis inte förändras. En lögn är ingen lögn 2 är en för mycket 3 är det kört. Folk är ego och kan dom äta kakan och behålla den gör dom gärna det, stå på dig ta inte skit gå vidare finns bättre människor som uppsksttar dig för den du är. En lögnare är alltid en lögnare tyvärr :/

Svar: Tack! Jo du har så rätt i det du säger! Folk fattar inte att det ska såra! :/
Miranda Jörgensen

Anonym

Folk förstår mer än vad du tror men många personer tänker enbart på sig själva ryvärr vännen. Och oftas förändras dom inte och gör dom det så tar det väldigt lång tid för dom att innse vad de gjort. Oftast upprepas deras svek om och om igen.

Svar: jo det är ju tyvärr så. Usch får ont magen av att tänka på detta. Kan man någonsin glömma och gåvidare.. lögn som lögn, svek som svek...
Miranda Jörgensen

Anonym

Nej :/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress